Naš je drugoligaš u Gradskom vrtu slavio s 2:0, a mladi je Vinkovčanin postigao svoj prvi pogodak za Bijelo-plave.

I drugu utakmicu ove sezone na domaćem terenu nogometaši Osijeka II riješili su u svoju korist bez nekih većih problema. Doduše, nisu bili onako „raspucani“ kao protiv BSK-a, no ipak su dominirali u ogledu s Kustošijom i zaslužili pobjedu od 2:0. Domaćina je u vodstvo doveo Kolega u 27. minuti, da bi u samoj završnici, u sudačkoj nadoknadi vremena, strijelac bio i Beljo. Našem najmlađem igraču (17 godina) to je bio i drugoligaški prvijenac…

Bili su dobar i čvrst protivnik. Iako smo poveli u prvih pola sata, dobro su se branili i nismo u prvom poluvremenu imali baš puno šansi. U drugom dijelu su nas uspjeli malo i pritisnuti u nekim situacijama, imali su neke svoje prigode, ali smo ipak bili dominantniji. Nije ih bilo lako „probiti“, no sretan sam zbog pobjede, rekao je mladi Vinkovčanin.

„Očekujem u svemu napredak“

Osječani su zasigurno kvalitetnija momčad u odnosu na Kustošiju, no ipak nije bilo lako doći do očekivane pobjede. Beljo je ušao u drugom poluvremenu i bio stalna opasnost za protivničku obranu.

Drago mi je da sam postigao pogodak, nakon nekoliko propuštenih prilika. Žao mi je što se i ranije nisam upisao među strijelce, no ipak je najvažnije da smo osvojili bodove. Očekujem u nastavku sezone još bolje igre, da popravim realizaciju i u svemu napredujem.

Zanimljivo je istaknuti kako je kod oba pogotka asistent bio stoper Magdić. Osijek II je igrao u sastavu: Barešić, Magdić, Gačić, Ćosić, Benić, Almeida, Soldić (’67. Barišić), Ilić (’67. Bliznac), Todorov, Dago (’46 Beljo) i Kolega. Bijelo-plavima je to sedmi osvojeni bod, a u sljedećem kolu Tolićeva momčad gostuje kod Croatije u Zmijavcima.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL