Naš je drugoligaš ostvario drugu uzastopnu pobjedu i protiv Croatije slavio s 1:0.

Još su jednu pobjedu u borbi za bodove izborili nogometaši osječkog drugoligaša. Naša je momčad gostovala kod Croatije u Zmijavcima i slavila s 1:0 golom Belje u 82. minuti, nakon lijepe akcije u kojoj su prethodno sudjelovali Soldić i Kulenović. Mladi je Vinkovčanin (17 godina) zabio još jedan lijep pogodak i na pravi način potvrđuje svoj neupitni potencijal zbog kojega je ljetos iz Cibalije doveden u Gradski vrt. Imao je i domaćin neke svoje šanse, no ipak su opasniji bili Osječani koji su zaslužili sva tri boda.

Osječani su djelovali kompaktnije

U početku je Croatia pritisnula goste, imala je i neke svoje vrlo dobre šanse, ali kada je uspostavljena ravnoteža na prilično teškom terenu, Osijek II je djelovao kompaktnije, što se potvrdilo i u drugom poluvremenu.

Teško gostovanje na kojem nije lako osvojiti bodove. Mislim da smo ih apsolutno i zaslužili jer smo odigrali dobru utakmicu. Drago mi je da je Beljo još jednom majstorski zatresao mrežu, a i cijela je momčad bila na potrebnoj razini za vrijednu pobjedu, rekao je Luka Marin.

Osijek II igrao je u sastavu: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Todoroski, Marin, Soldić, Ilić (od 72. Bliznac), Dago (od 79. Kolega), Beljo i Durdov (od 57. Kulenović). U sljedećem kolu Bijelo-plavi u nedjelju igraju na svom terenu protiv Dubrave Tim Kabel.