Osječka B momčad je ove sezone neporažena napustili Maksimir, dok je u Zmijavcima osvojila sva tri boda.

U 7. kolu Druge hrvatske nogometne lige momčad Osijeka II u subotu, 28. rujna, gostuje u Dugopolju, a utakmica počinje u 16 sati. Bijelo-plavi su na kraju prošloga tjedna prvi puta poraženi na svom terenu (Dubrava Tim kabel) i sada će svakako nastojati nadoknaditi izgubljene bodove, bez obzira na to što ih čeka dosta težak suparnik.

Gledajući njihove rezultate, dojam je da Dugopolje nekako lakše igra u gostima. Znamo da su oni prilično ambiciozni ove sezone, ali smo kao i obično spremni za nadigravanje. Ako se prisjetimo utakmica koje smo odigrali u Zagrebu, Šibeniku i Zmijavcima, moglo bi se zaključiti da smo ostavili sasvim solidan dojam na terenima naših protivnika, pa to očekujem i ovaj puta, rekao je standardni veznjak Osječana Mile Todorov.

Ostati ispred Dugopolja

Dugopolje ima osam bodova iz šest dosad odigranih susreta, dok je Osijek II uspješniji i trenutno ima dva boda više. Što se sastava našeg drugoligaša tiče, neki će igrači izostati u odnosu na dvoboj s Dubravom jer u kadru ima onih koji zbog ozljeda nisu spremni nastupiti, dok su pojedinci još uvijek upitni. Na prethodna tri gostovanja Bijelo-plavi su osvojili četiri boda, jedan protiv Dinama II i sva tri u dvoboju protiv Croatije.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL