Naš je drugoligaš na gostovanju u Dugopolju svladao istoimenog domaćina sa 4:1 i ponovno osvojio bodove u gostima.

„Protutnjala“ je momčad Osijeka II kroz Dugopolje. Na još jednom gostovanju osvojeni su vrijedni bodovi, a rezultatski je to bilo vrlo uvjerljivih 4:1. Vidjelo se od samoga početka da će to biti jednosmjerna ulica što se tiče odnosa snaga jer su Osječani odmah zagospodarili terenom i iskazali nadmoć u svakom pogledu.

Bili smo puno bolji i zaslužili smo pobjedu. Sve je bilo drugačije nego u susretu protiv Dubrave kada smo izgubili na domaćem terenu. Stalno smo stvarali šanse, a nije nas poremetio ni moj neiskorišteni jedanaesterac kada je još bilo 0:0. Zaista se može reći da je to bilo naše odlično izdanje, istaknuo je naš napadač Nadrey Dago.

Po pobjedu i s Hajdukom II

Napadač iz Obale Bjelokosti bio je, unatoč pogođenoj gredi s bijele točke, dvostruki strijelac i sada već ima pet golova na svom kontu ove sezone.

Ah, moglo ih je biti i više. Imao sam još neke prilike u Dugopolju, ali dobro, neću sebe stavljati ispred momčadi. Sada se veselimo utakmici s Hajdukom II na domaćem terenu i ponovno želimo osvojiti sva tri boda.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL