Osječani su treći na ljestvici Druge lige trenutno s bodom više od Splićana, a ove su dvije momčadi i najefikasnije.

U osmom kolu Druge hrvatske nogometne lige u Gradskom vrtu nas očekuje derbi između B momčadi Osijeka i Hajduka. Igrat će se ove srijede od 16 sati, a u najavi je dovoljno napisati kako se sastaju dvije najefikasnije momčadi u dosadašnjem dijelu Prvenstva. Splićani su postigli 16, a Osječani pogodak manje s tim da Bijelo-plavi imaju bod više od svojih respektabilnih gostiju.

Mi smo treći, oni četvrti na ljestvici i sigurno će to biti vrlo zanimljiva utakmica. I jedni i drugi gajimo napadačku igru, želeći postići što više golova, pa je i to sigurno dobra pozivnica navijačima. Zabili smo šest golova BSK-u, četiri Dugopolju, no i oni su isto itekako opasni pred suparničkim vratima i to mora biti pravi derbi, riječi su osječkog napadača Tonija Kolege.

„Veselimo se takvim utakmicama“

Bijeli s Poljuda do sada imaju samo jedan poraz, ali i pobjedu manje u odnosu na Osijek II koji je prije nekoliko dana prezentirao odličnu partiju u Dugopolju.

Trebat će nam dosta trke tijekom cijelog susreta, ali i mirnoće u završnici da bismo osvojili bodove. Veselimo se takvim utakmicama jer u njima možemo pokazati koliko vrijedimo i na što smo spremni u nastavku sezone. Optimist sam i vjerujem u osvajanje novih bodova, dodao je Zadranin u osječkim redovima.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL