Momčad Osijeka II gostuje kod Rudeša koji je jedan od kandidata za pozicije na vrhu prvenstvene ljestvice.

Još će jedan derbi odigrati nogometaši Osijeka II. Nakon remija na domaćem terenu s Hajdukom II, ove nedjelje ih u Zagrebu očekuje dvoboj s Rudešom. Doskorašnji prvoligaš želi se vratiti u konkurenciju najboljih hrvatskih klubova dok su Osječani neopterećeni plasmanom, no nastoje u svakoj utakmici ostvariti što bolji učinak.

Ima Rudeš dobro izbalansiranu momčad, više njih je igralo u HNL-u i sigurno je iskustvo na njihovoj strani. Znamo da su kvalitetni, ali ne samo da ćemo im se nastojati dobro suprotstaviti, nego nam je želja ostvariti još jednu gostujuću pobjedu. Imamo ih dvije u nizu, nitko nam ne može oduzeti nadu kako možemo doći i do treće, u najavi utakmice poručuje pouzdani osječki vratar Marko Barešić.

Ovaj puta uz dosta izostanaka

Naš će drugoligaš u ovom susretu biti bez nekolicine standardnih igrača, budući da Gačić i Soldić imaju po tri žuta kartona, dok su neoporavljeni Ćosić i Marin također izvan momčadi. Pod upitnikom je proteklih dana bio Magdić koji je ozlijeđen u prošlom kolu, ali bi on trebao biti spreman za nastup. Trener Tolić će izabrati jedanaestoricu za koju smatra da najbolje može odgovoriti svim zadaćama na terenu, a svakako je bitno i što mogu donijeti igrači koji ulaze s klupe. Inače, Osijek II i Rudeš imaju po 14 bodova te zauzimaju četvrtu i petu poziciju iza Šibenika, Sesveta i Orijenta. Utakmica je na rasporedu od 15 sati i 30 minuta.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL