Domaćin je do sva tri boda stigao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade eurogolom svoga stopera Radasa.

Baš su nogometaši Osijeka II nesretno ostali bez ijednog boda u gostujućem ogledu s Rudešom. Domaćin je slavio s 1:0 golom u posljednjim sekundama sudačke nadoknade koja je potrajala do 94. minute. Tada je stoper Radas zabio eurogol, nakon što mu se lopta odbila od „živog zida“ osječke momčadi.

Stvarno mu je „ušla“ neobranjivo, ali mislim da je sudac pogriješio što je u toj situaciji uopće dosudio slobodan udarac za njih. Baš mi je krivo što smo izgubili jer zaista ničim nismo zaslužili poraz. Naprotiv, mislim da smo mi trebali osvojiti sva tri boda, zaključio je naš stoper Adrian Leon Barišić.

Domaćin nije baš puno pritiskao

Tijekom same utakmice nije bilo previše uzbuđenja u smislu stvorenih prigoda, a Osječani su kontrolirali situaciju na terenu.

Probijali smo im linije, ali nam je nedostajalo malo više koncentracije i preciznosti u onim završnim odigravanjima. No, opet kažem, domaćin nam nije stvarao veće probleme i barem je moralo ostati 0:0 jer smo bod sigurno zavrijedili. Šteta, bio sam uvjeren tijekom cijele utakmice da nam se ne može dogoditi poraz. Što je tu je, idemo dalje.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL