Makedonski reprezentativac iz redova našeg drugoligaša očekuje vrlo zanimljiv dvoboj s Cibalijom.

Momčadi našeg drugoligaša slijedi slavonski derbi. U subotu će od 15 sati Osijek II gostovati u Vinkovcima i odmjeriti snage s Cibalijom što će biti prvi međusobni dvoboj ovih momčadi u drugoligaškom natjecanju.

Nismo mijenjali pristup od početka sezone, što znači da nam je uvijek želja osvojiti sva tri boda, bez obzira protiv koga igrali. Tako pristupamo i utakmici koja nas sada očekuje. Dokazali smo puno puta da imamo kvalitetu i da možemo odigrati i dobro i rezultatski uspješno. Stoga sam optimist i uoči još jednog derbija koji nas očekuje, rekao je Todor Todoroski u najavi subotnjeg ogleda.

Obveza je zaigrati na pobjedu

Mladi makedonski reprezentativac odigrao je u posljednjih nekoliko dana dvije zahtjevne utakmice. Na terenu je bio svih 90 minuta i u Podgorici protiv Crne Gore i u Skoplju gdje je Makedonija ugostila Kazahstan.

Osjećam lagani umor, no ne vidim u tomu problem jer sam navikao na takav ritam. Znam da će u Vinkovcima domaćin biti jako motiviran, ali ni naš motiv ne smije biti ništa manji. Oni imaju podršku svojih navijača, a nadam se da će i Osječana biti na tribinama. Naša je obveza zaigrati na pobjedu, nema odstupanja ni protiv Cibalije.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL