Osijek II za protivnika ove nedjelje u borbi za bodove ima momčad Hrvatskog dragovoljca.

Poraz od Orijenta 1919 u prošlom prvenstvenom kolu nije uzdrmao redove osječkog drugoligaša. Raspoloženje u momčadi je dobro, igrači su željni popraviti dojam iz prethodnog derbija, a sigurno im je za to prigoda već ove nedjelje protiv Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu.

Imamo do sada tri pobjede u gostima, protiv Croatije, Dugopolja i Cibalije, bilo bi jako lijepo da i u Zagrebu osvojimo sva tri boda. To će nam biti i cilj u ovom susretu, kao i u svakom prethodnom. Idemo se nadigravati, vjerujući da možemo biti uspješniji od našeg domaćina, u najavi ističe napadač Osijeka II Toni Kolega.

Svatko želi iskoristiti svoju priliku

U Sigetu u osječkim redovima neće biti Magdića koji je protiv Riječana zaradio crveni karton dok će ostali konkurirati za početnu jedanaestoricu i pričuvnu klupu.

Svatko od nas na najbolji način želi iskoristiti svoju priliku. Nadam se da ćemo protiv Hrvatskog dragovoljca odigrati jednu od boljih utakmica, a onda s pravom možemo očekivati i dobar rezultat. Osobno respektiram protivnika, tako razmišljaju i moji suigrači, no mi uvijek idemo i igramo na pobjedu.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL