Naš drugoligaš nakon dva uzastopna poraza ima jasno izraženu ambiciju da u nedjelju osvoji sva tri boda.

Pomalo su nespretno nogometaši Osijeka II ostali bez ijednog boda u prvenstvenoj utakmici prošloga kola, kada su gostovali u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca. Imali su prednost koju su ispustili, a poraz je uslijedio nakon više stvorenih šansi u odnosu na suparnika. No, to je sada iza Bijelo-plavih i treba razmišljati samo o susretu koji slijedi, odnosno dvoboju protiv Sesveta u Gradskom vrtu. Ovaj je ogled na rasporedu u nedjelju u ranom terminu od 13 sati.

Bez Dage i Barišića

U osječkim redovima neće biti Dage koji je za isključenje u Sigetu kažnjen s dvije utakmice neigranja, dok se Barišić priključio U-19 reprezentaciji Bosne i Hercegovine, pa ga također neće biti u Tolićevim kombinacijama. Sesvećani na naš stadion dolaze kao bolje plasirana momčad iz kvarteta vodećih, no u slučaju da Osječani ostvare pun pogodak bodovno bi se izjednačili sa svojim nedjeljnim suparnikom.

Iako našem drugoligašu nije primaran plasman koliko razvoj igrača, jasno je da se uvijek želi odigrati dobro i ostvariti što bolji rezultat. Stoga su i ovaj puta jasno naglašene pobjedničke ambicije, nakon dva uzastopna poraza (Orijent 1919 i Hrvatski dragovoljac).

NK Osijek TV donosi prijenos susreta kojeg možete gledati ovdje.