Gledatelji u Gradskom vrtu su vidjeli dva lijepa pogotka iz slobodnih udaraca, po jedan na svakoj strani.

Podjelom bodova (1:1) završila je drugoligaška utakmica između Osijeka II i Sesveta u Gradskom vrtu. Zanimljivo je da su oba pogotka postignuta iz slobodnih udaraca, prvo je Todoroski na kraju prvog poluvremena doveo Bijelo-plave u vodstvo, da bi Majcenić u 74. minuti također lijepim pogotkom donio bod gostima.

Ne možemo biti baš sretni i zadovoljni jer smo očekivali pobjedu. Bod na svom terenu za nas ne može predstavljati uspjeh, vjerovao sam kao i ostali suigrači da ćemo osvojiti sva tri. Nismo i sada smo već dosta bodova prepustili našim suparnicima kojima smo bili domaćini. No, već ćemo to negdje nadoknaditi, rekao je Todor Todoroski.

Bio i ostao optimist

Makedonski je reprezentativac zabio svoj drugi gol ove sezone, pokazavši da je vrlo opasan u prekidima igre.

U prvom poluvremenu smo mogli imati uvjerljiviju prednost, u drugom je i protivnik stvorio svoje šanse i uspio doći do izjednačenja. Ponadao sam se da bismo i nakon toga mogli opet do vodstva, ali nismo uspjeli učiniti nešto konkretnije. Uvijek sam bio i ostao optimist, pa sam siguran da će u sljedećim utakmicama biti bolje, rezultatski uspješnije. Sada je stanka u prvenstvu, a mene osobno očekuju nastupi za mladu reprezentaciju Makedonije.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL