Solin je pred svojom publikom svladao momčad Osijeka II rezultatom 2:0, po jednim pogotkom u oba poluvremena.

Nogometaši Osijeka II izgubili su u gostima kod Solina koji je slavio rezultatom 2:0 u susretu 14. kola Druge HNL. Po jedan pogodak domaćin je postigao u oba poluvremenu, pa je na kraju došao do bodova. Osječani su imali peh da su pogodili vlastitu mrežu u 31. minuti, kada je Magdić uklizao na jedan ubačaj s desnog krila, a lopta je završila iza leđa vratara Barešića.

Nije to bila utakmica u kojoj smo pokazali ono što objektivno možemo. Posebno ne u prvom dijelu u kojem bismo još i nešto odigrali do protivničkog šesnaesterca, ali potom nismo pronalazili prava rješenja da bismo bili opasniji i konkretniji. U nastavku je bilo bolje, imali smo i neke dobre prigode preko Todorova i Marina, ali se tada njihov vratar razbranio, a s druge strane smo primili gol nakon kornera. I ostali bez bodova, rekao je stoper Osijeka II Josip Gačić.

Slijede dva uzastopna domaćinstva

Sigurno je da su Bijelo-plavi očekivali više u ovom susretu, no ipak nisu uspjeli doći do pozitivnog ishoda.

Kada nas ne ide na terenu, nekako se uvuče i nesigurnost u momčad, pa moramo što prije vratiti samopouzdanje. Sada nam, do odlaska na zimsku stanku, slijede dva uzastopna domaćinstva, prvo Međimurju, potom i Dinamu II, pa ćemo svakako nastojati biti bolji i uspješniji nego u nekoliko prethodnih kola.

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL