U redovima Međimurja čak su četvorica igrača koja su nastupala za Osijek II, pa bi to mogao biti vrlo zanimljiv dvoboj.

Željni su pobjede naši mladići iz Osijek II u ogledu koji im slijedi s Međimurjem. Poklopilo se nekoliko slabijih rezultata i sada ponovno treba vratiti samopouzdanje, a to se najbolje čini pobjedama. Ostaju još dva domaća ogleda do kraja polusezone i pokušat će Bijelo-plavi osvojiti svih šest bodova. Na putu ka ostvarenju toga cilja prva im je prepreka Međimurje koje je trenutno bolje plasirano od našeg drugoligaša i zauzima devetu poziciju s bodom više od Osječana koji su jedno mjesto niže.

Popraviti realizaciju za osvajanje bodova

Malo golova Osijek II prima, ali ih i ne postiže puno. Gol-razlika je 20:14, a da je realizacija dosad bila nešto bolja, sigurno bi se to odrazilo i na bolji plasman. Čakovčani nam stižu nakon domaćeg posrtanja od Rudeša, no prije toga su imali uspješnu seriju u kojoj su u gostima svladali i Dubravu Tim kabel i Hajduk II kojega su na Poljudu „razmontirali“ s 3:0. Zanimljivo je istaknuti kako su Hudećek, Šimičić, Ikić i Čikvar igrali za Osijek II, a sada su u redovima čakovečkog drugoligaša, pa će imati i motiv više za dokazivanje. Osječka mladost se isto želi pokazati u najboljem svjetlu, a sada je i vrlo bitno dobiti utakmicu na domaćem terenu.

Utakmica je na rasporedu od 13 sati i 30 minuta, a NK Osijek TV donosi prijenos susreta iz Gradskog vrta na našem YouTube kanalu.