Naš je drugoligaš nadigrao i svladao goste iz Čakovca s 2:1 golovima Todorova i Marina.

Momčad Osijeka II uspješno je apsolvirala prvenstveni ogled s Međimurjem u Gradskom vrtu. Golovima Todorova u 49. i Marina u 60. minuti naš je drugoligaš osvojio sva tri boda, dok su gosti preko Brckovića u 81. minuti samo ublažili poraz. Osječani su bili bolji, poduzetniji i konkretniji, tako da su zavrijedili ovakav ishod.

Trebala nam je ova pobjeda. Imali smo nakon dužeg vremena i psihološki pritisak da moramo dobiti utakmicu. U prvom poluvremenu, nakon nekoliko uzastopnih kola, konačno nismo primili pogodak, što nam je svakako bilo bitno za nastavak susreta. U drugom dijelu smo bili bolji i razigraniji, trkački smo ih također nadjačali i rekao bih da smo dominirali u svim segmentima igre. Uostalom, postigli smo i dva gola i tu prednost nismo ispustili. Sasvim zasluženo smo pobijedili, rekao je Luka Marin.

Već u srijedu protiv Dinama II

Naš je lijevi bočni bio među najistaknutijim pojedincima na terenu, a ubilježio je i gol i asistenciju.

Zadovoljan sam i svojom, ali što je još važnije igrom cijele momčadi. Mislim da je to bilo dobro, a odmah je, uz osvojene bodove, ljepši i pogled na ljestvicu. Već u srijedu nam dolazi Dinamo II i želimo završiti polusezonu s dvije pobjede u nizu!

Cijelu utakmicu možete pogledati ovdje.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL