Naš je drugoligaš u posljednjem ovogodišnjem susretu izgubio u Gradskom vrtu od Dinama II rezultatom 0:1.

U posljednjem nastupu jesenske polusezone Osijek II je poražen u domaćem ogledu s Dinamom II. U Gradskom vrtu je bilo 0:1, a gosti su do bodova došli dosta sretno golom Šipoša u 76. minuti. Tada je naš vratar Barešić pogriješio u dodavanju lopte što su Modri iskoristili i došli do pobjede.

Očekivali smo više, nadali se bodovima u tom završnom dvoboju, ali je odlučio taj jedan detalj koji se događa u nogometu. Činjenica je da nismo bili konkretni, da je bilo malo situacija u kojima smo mogli nešto više napraviti. Doduše, nešto posebno nije prijetio ni protivnik, no bio je čvrst i organiziran čuvajući svoja vrata. Šteta, jedino to mogu reći, istaknuo je Adam Benić.

„Trebali smo imati više bodova“

Osječani su završili prvi dio drugoligaškog natjecanja s 21 osvojenim bodom iz 16 odigranih utakmica i trenutno su na osmom mjestu.

Nisam baš osobno zadovoljan, mogli smo i trebali imati barem poneki bod više. Dosta smo bodova ispustili u Gradskom vrtu, nadam se da to na proljeće neće biti slučaj. Drugi dio sezone mora biti bolji i ne sumnjam da će se to i ostvariti.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL