Osijek II u subotu igra na gostujućem terenu kod momčadi Kustošije gdje će nastojati osvojiti nove bodove.

Mihail Caimacov sigurno je među najzapaženijim nogometašima Osijeka II u proljetnom nastavku sezone. U obje je utakmice, protiv BSK-a i Šibenika, svojim je ubačajima iz kuta asistirao Luki Marinu za pogotke koje je pritom postigao. Može li konkretan učinak nastaviti i na gostovanju kod Kustošije u Zagrebu?

Eh, naravno da bi to bilo lijepo, to je veznom igrači i jedna od osnovnih zadaća. Generalno bih za ova dva prethodna susreta rekao da smo ih odigrali dosta dobro, o čemu svjedoče i četiri osvojena boda. U subotu ponovno očekujemo uspješan nastup iako ni ovaj puta nećemo moći zaigrati kompletni, odgovorio je Caimacov.

Opet borbeno i s punim angažmanom

Svaki je dvoboj, ipak, priča za sebe i stalno se treba iznova dokazivati. Kustošija nije baš u poziciji da mirno čeka predstojeći ogled, gledajući njihov položaj na prvenstvenoj ljestvici…

Naizgled to možda i izgleda onako bezbrižno, no ne zaostaju baš puno momčadi koje su ispod njih. Siguran sam da će se oni postaviti čvrsto jer su ipak domaćini, a i mi moramo odgovoriti borbeno i s punim angažmanom. Opet ćemo nastojati postići barem jedan pogodak jer samo u tom slučaju možemo doći do pobjede koju bismo svakako željeli ostvariti.