Mladi napadač našeg drugoligaša dvaput je pogodio mrežu domaćina koji je u dva navrata bio u rezultatskoj prednosti.

Dion Drena Beljo imao je glavnu ulogu u remiju Osijeka II na gostovanju u Zagrebu. Protiv borbene Kustošije postigao je oba pogotka za Bijelo-plave koji su se kući vratili s bodom, nakon što su u dva navrata imali rezultatski zaostatak.

Oni su odlučnije ušli u utakmicu i brzo poveli, a kada smo uspostavili svoju igru došli smo do izjednačenja nakon akcije Dage koji mi je odigrao povratnu loptu. Potom je, u završnici prvog poluvremena, bio dosuđen jedanaesterac za Kustošiju nakon jednog kornera kojega su prethodno izveli i ponovno smo došli u rezultatski zaostatak, rekao je Beljo.

Pola sata s igračem više

U drugom je poluvremenu pao još jedan zgoditak, a naš ga je 18-godišnji napadač postigao glavom nakon ubacivanja Caimacova.

Bilo je to iz prekida  kojemu je prethodio i crveni karton za njihovog igrača. Brojčanu prednost odmah smo pretvorili u poravnanje i vjerovao sam da ćemo u preostalih pola sata izboriti i pobjedu, ali ipak nismo zabili i treći gol. I na kraju je svakome pripao po bod. Šteta što nismo osvojili i preostala dva.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL