Veznjak koji je iz zaprešićkog Intera stigao u Gradski vrt najavljuje vrlo zanimljivu utakmicu u Gradskom vrtu.

Otkako je ove zime Juraj Ljubić iz zaprešićkog Intera stigao u redove Bijelo-plavih nametnuo se kao jedan od standardnih u veznom redu našeg drugoligaša. Na osnovu dosad viđenoga može se reći da je ovaj 19-godišnji Mostarac opravdao očekivanja, a on osobno očekuje kako će biti još i bolji.

Mogu reći da sam zadovoljan svojim igrama iako to uvijek može i bolje. Trudim se napredovati na svakom treningu i utakmici, a sretan sam što to zaista i mogu u kvalitetnoj momčadi kakva je naša. Dobro sam se uklopio što je zasluga i mojih suigrača, tako da vjerujem da će sve i nadalje biti pozitivno, rekao je Ljubić.

Što više takvih iskušenja

U Gradski vrt u subotu stiže drugoplasirana Croatia iz Zmijavaca, najugodnije iznenađenje ove sezone, a utakmica je na rasporedu u 15,30 sati.

Nemamo razloga skrivati naš optimizam jer dobro treniramo, a mislim i da smo pokazali kvalitetnu igru kroz prethodne nastupe. Angažirani smo na svakom treningu i to želimo preslikati i u dvoboju koji nam slijedi. Potrudit ćemo se zaustaviti uspješnu seriju protivnika i okrenuti sve na našu stranu. Bit će dobra utakmica, pravi izazov za našu mladu momčad kojoj treba što više takvih ogleda. Naravno da želimo pobijediti i u tom smjeru idu i sva naša razmišljanja.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL