Drugoligaška momčad Osijeka II u nedjelju u Gradskom vrtu dočekuje sinjski Junak.

Prisilnu su stanku imali nogometaši Osijeka II u proteklih mjesec dana. Što zbog korone u redovima svoga protivnika (Croatia Zmijavci), što uslijed reprezentativne stanke nisu u tom razdoblju odigrali nijednu službenu utakmicu.

Sretni što smo zdravi i nesmetano treniramo. Pridržavamo se svega, samo bi nam teško palo da nas netko pošalje u karantenu. Više smo dana ostali sa samo 14 igrača zbog privremenog odlaska reprezentativaca, a i juniori su bili sa svojom generacijom. No, nema ozlijeđenih, zadovoljan sam angažmanom svih koji su nam na raspolaganju jer zaista daju sve od sebe. Bilo bi lakše da se igra po predviđenom ritmu, ovako ćemo imati čak sedam utakmica u 20 dana, naravno ako nitko u međuvremenu ne bude pozitivan na testiranjima za Covid-19. Ne može se igrati svaka dva dana, to je baš ekstremna situacija, no Liga će definitivno biti zanimljiva u takvim okolnostima, ističe trener Igor Tolić.

Zaželjeli se utakmica

Šef stručnog stožera dodaje kako su se igrači zasigurno zaželjeli natjecateljskog ritma, što bi se trebalo vidjeti na utakmici s Junakom (nedjelja u 16,30).

Uvijek nam je isti pristup u smislu želje i ambicije. Motiv nije upitan, posebno jer dugo nismo igrali za bodove. Bilo je dosad dosta dobrih stvari u našoj igri, posebno u onom prvom susretu s Orijentom, bitno nam je to što češće ponavljati. Očekivanja u smislu rezultata su takva da prvenstveno ispunimo sve ono što želimo na terenu, vjerujući da će nagrada doći u osvajanju bodova.