Nakon dužeg vremena naš drugoligaš nastavlja borbu za prvenstvene bodove domaćim ogledom s Junakom (16,30 sati).

Prošlo je tridesetak dana otkako su nogometaši Osijeka II odigrali svoju posljednju utakmicu u drugoligaškom natjecanju. Bilo je to protiv Hrvatskog dragovoljca, nakon čega su trebali ugostiti Croatiju iz Zmijavaca, ali je taj susret odgodila korona u gostujućim redovima. Uslijedila je potom i reprezentativna stanka tako da smo morali sačekati ovu nedjelju da bismo ponovno vidjeli Tolićeve izabranike u jednom službenom dvoboju. U Gradski vrt (16,30) stiže sinjski Junak.

Sigurno smo željni utakmica i novih dokazivanja jer je ova stanka za nas neuobičajeno dugo potrajala. Ipak je jedno trenirati, a nešto sasvim drugo igrati za bodove. Vjerujem da ćemo se danas prezentirati u dobrom izdanju i ostvariti prvu pobjedu ove sezone u svom trećem nastupu. S dosadašnjim bodom iz dva susreta nismo zadovoljni jer nam je učinak neupitno trebao biti bolji. Vrijeme je za pobjedu, riječi su stopera Bijelo-plavih Marina Magdića.

Ponoviti izdanje s Riječanima

Kada se prisjetimo samoga otvaranja sezone, kada je naš drugoligaš na svom travnjaku u potpunosti nadigrao Orijent 1919, priželjkujemo takvu igri i protiv Sinjana, naravno uz puni bodovni plijen koji je tada nesretno izostao.

I ja sam uvjerenja da bi ponavljanje izvedbe s Riječanima bilo dostatno za pobjedu nad Junakom. Ne sumnjam da će gosti biti vrlo motivirani jer prvi puta dolaze u Gradski vrt, no mi smo domaćini, imamo veliku želju da budemo bolji od njih i svakako ćemo se potruditi da tako i bude, dodao je Magdić.