Ove srijede momčad Osijeka II u borbi za drugoligaške bodove gostuje kod Dugopolja.

Samo tri dana nakon pobjede nad Junakom, nogometaši Osijeka II ponovno će igrati u borbi za drugoligaške bodove. Ovaj puta će naša B momčad gostovati u Dugopolju koje je u prethodnim kolima osvojilo šest bodova od mogućih 12. Dakle, neće biti lako Osječanima koji su u Dalmaciju krenuli dan ranije.

Sada će nam ritam odigravanja utakmica biti takav da ćemo praktički moći odraditi tek pokoji trening između nastupa. Nadam se da ćemo u Dugopolju imati dovoljno svježine da bismo se pokazali u što boljem svjetlu. A kada igramo kako znamo i možemo, onda obično i rezultat ne izostane, pričao nam je prije polaska na put veznjak Juraj Ljubić.

Bit će to zanimljiv dvoboj

Naš je drugoligaš u prošlom kolu slavio u ogledu sa Sinjanima, a kada bi se puni plijen uzeo i na drugom ovosezonskom gostovanju sigurno bi i među igračima vladalo potpuno  zadovoljstvo.

Naš je protivnik uspio svladati Orijent, rekao bih da igraju napadački nogomet i da vole nadigravanje, što i nama odgovara. Mislim da bi to mogao biti zanimljiv dvoboj, a sportski je nadati se što boljem rezultatu. Mi uvijek ulazimo u utakmicu sa željom da pobijedimo, tako će sigurno biti i ovaj puta.

Dodajmo na kraju da će ljubitelji nogometa utakmicu između Dugopolja i Osijeka II moći vidjeti u izravnom TV prijenosu u programu HNTV-a s početkom u 16,30 sati.