Strijelac pobjedonosnog pogotka za Osijek II u Dugopolju ističe kako je naš drugoligaš bio opasniji od domaćina.

Na svom drugom gostovanju ove sezone momčad Osijeka II ostvarila je prvu pobjedu izvan grada na Dravi. U Dugopolju je naš drugoligaš slavio s 1:0 golom Alekse Latkovića koji je iskoristio veliku pogrešku domaćeg vratara u 61. minuti. Iako im je gol praktički poklonjen, treba reći da su Bijelo-plavi tijekom utakmice imali više prilika u odnosu na domaćina i zaslužili sva tri boda.

Istina je da smo sretno došli do gola, ali se slažem da je pobjeda zaslužena jer smo i prije i poslije pogotka imali dosta izglednih šansi. Zadovoljan sam, nismo bili kompletni, no uspjeli smo limitirati domaćina u dosta toga. Odigrali smo dobro i čvrsto, eto i drugu utakmicu zaredom nismo primili gol, a ovaj jedan postignuti je bio dovoljan za sva tri boda, rekao je 19-godišnji Crnogorac u osječkim redovima.

U nedjelju po treću uzastopnu pobjedu

Osijek II sada ima 7 bodova i utakmicu manje u odnosu na momčadi koje su odigrale svih pet utakmica. U idućem kolu, naš će drugoligaš u nedjelju biti domaćin Međimurju.

Težak je i vrlo zgusnut raspored, treba se sačuvati ozljeda i nepotrebnih kartona. Napravili smo dobru uvertiru za iduće kolo i nadam se da će to biti i treća pobjeda uzastopce. Vjerujem da ćemo u tom susretu imati i više igrača na raspolaganju, pa sam svakako optimist.