Momčad Osijeka II danas od 16,30 u Gradskom vrtu dočekuje još neporaženo Međimurje.

Lijepo je pobjeđivati u seriji, a nogometašima Osijeka II pruža se mogućnost produžiti pozitivan niz i ovoga vikenda. Nakon Junaka i Dugopolja koji se nisu uspjeli oduprijeti Bijelo-plavima, u Gradski vrt ove nedjelje stiže Međimurje. Nezgodni su Čakovčani što se najbolje očituje u njihovim rezultatima, budući da još ne znaju za poraz u dosadašnjih pet drugoligaških kola.

Dobro je bilo u prošla dva kola, pobijedili smo u obje utakmice i odmah sve izgleda ljepše. U prvim susretima na početku sezone smo ostali bez nekih bodova, a sada je ipak realniji učinak s obzirom na kvalitetu koju sigurno imamo. Dobro radimo na treninzima, tako da se uvijek imamo pravo nadati kako možemo biti bolji od naših protivnika, bez obzira protiv koga igramo, ističe standardni vratar Marko Barešić.

Bit će zanimljivo na terenu

Međimurje se barem čini izazovnijim suparnikom u odnosu na prethodne. Nekadašnji prvoligaš očito ima kadar kojeg treba uvažavati.

Slažem se, gledajući ono što su dosad odigrali. Postigli su i dosta golova, a nijednom nisu izgubili. Da nikada ne odustaju pokazali su u Vinkovcima gdje su gubili 3:0 i na kraju osvojili bod. Znači da imaju karakterne igrače koji se ne predaju što također trebamo imati na umu. Za nas bi rekao da smo uvijek željni i motivirani da pokažemo što više, tako da očekujem dobru i zanimljivu utakmicu. Naravno i tri boda u našu korist.

Dodajmo na kraju da utakmica počinje u 16,30 sati, a gledateljima će biti omogućen ulaz na tribinu Zapad dolje. Godišnji i polugodišnji pretplatnici NK Osijek iz prošle sezone besplatno mogu gledati ovaj dvoboj, uz napomenu da ne zaborave ponijeti svoje iskaznice.