Osijek II je u drugoligaškom ogledu slavio protiv Međimurja u Gradskom vrtu čak sa 6:0 uz tri dvostruka strijelca.

U odličnom nastupu pred oko 150 gledatelja u Gradskom vrtu momčad Osijeka II deklasirala je Međimurje u 6. kolu Druge hrvatske lige. Rezultat zaista sve govori o tomu kako se odvijala utakmica, a kada nekoga pobijediš u ovom stupnju natjecanja sa 6:0 svaki je komentar praktički suvišan. Od samoga početka se vidjelo da se gosti neće dobro provesti na našem stadionu, pa je pitanje pobjednika riješeno već u prvih dvadesetak minuta. U tom razdoblju susreta Bijelo-plavi su već imali vodstvo od 3:0 i sve je ukazivalo da to neće biti i krajnji ishod ovog potpuno neravnopravnog dvoboja. Do kraja su osječki nogometaši postigli još tri gola i tako izjednačili svoj najuvjerljiviji trijumf u drugoligaškom natjecanju.

Treća pobjeda u nizu

Zanimljivo je da su po dva pogotka postigli Sekulić, Todorov i Beljo koji su materijalizirali vrlo kvalitetnu prezentaciju svih svojih suigrača.

Možda će, s obzirom na ovakav rezultat zvučati čudno, ali Čakovčani su kvalitetna momčad i igraju dobar nogomet. No, naši su ih treneri odlično analizirali i taktički nas pripremili na najbolji način za ovu utakmicu. Naime, gosti su izlazili u visoki presing, a mi smo znali da će to raditi i pritom nam ostaviti dosta prostora na svojoj polovici. Moram reći da je naša obrana odradila odličan posao, bez obzira na to što se sada najviše govori o šest postignutih golova. Zabili smo ih jer su dečki odostraga odigrali bez pogreške i omogućili nam brz izlazak prema njihovom šesnaestercu. Na kontre smo ih baš „uništili“. Ovo nam je treća pobjeda u nizu i već smo pri vrhu ljestvice, a imamo i susret manje koji nas očekuje u srijedu protiv Croatije iz Zmijavaca. Idemo i protiv njih nastaviti ovaj lijepi niz, rekao je Martin Sekulić.

Proboj na treće mjesto

Osijek II je protiv Međimurja igrao u sastavu: Barešić, Magdić (’63. Almeida), Gačić, Barešić, Benić (’74. Stranput), Kuprešak (74. Karamatic), Babin, Ljubić (’46. Prpić-Bosanac), Todorov (’46. Latković), Beljo i Sekulić. Što se tiče trenutnog poretka na prvenstvenoj ljestvici, u vodstvu je Hrvatski dragovoljac sa 16 bodova, a slijede Opatija s 12 i Osijek s 10 uz napomenu da obje momčadi imaju utakmicu manje u odnosu na lidera.