Osijek II ove srijede od 16,30 sati u Belišću dočekuje momčad Croatije iz Zmijavaca u zaostaloj utakmici 3. kola.

Kraj prošloga tjedna bio je savršen za momčad Osijeka II. Naš je drugoligaš potpuno „demolirao“ goste iz Čakovca u Gradskom vrtu (6:0) i pritom zaslužio sve komplimente za odličnu prezentaciju kakvoj je zasigurno bilo zadovoljstvo svjedočiti. Doduše, nema baš vremena za neko pretjerano opuštanje jer je u srijedu već nova utakmica. Samo uvjetno na domaćem terenu, budući da će Osječani u zaostalom susretu 3. kola dočekati Croatiju iz Zmijavaca na stadionu u Belišću s početkom u 16,30 sati.

Mi ćemo opet ići na pobjedu, to nije nimalo upitno. Tako i mora biti protiv svakog protivnika. Mislim da dobro treniramo i da dobar dio toga prenosimo na teren kada igramo za bodove. Protiv Međimurja je bilo fantastično, teško je sada očekivati da će uvijek biti tako, no sigurno možemo ponoviti pravi pristup i dobru igru, ističe Mile Todorov koji je u nedjelju bio jedan od tri dvostruka strijelca

Nova prilika za nastavak serije

Naš je Makedonac u posljednjem nastupu zamijenjen nakon prvog poluvremena, nakon što je u dva navrata matirao protivničkog vratara. No, bilo je to samo preventivno, pa će ovaj ofenzivac biti na raspolaganju stručnom stožeru.

Sve je u redu, a bez obzira na to što igramo po dvije utakmice tjedno svi se dobro osjećamo. Veliki sam optimist jer znam da imamo kvalitetu, što i pokazujemo od početka sezone. Sada nam se pruža nova prilika za pobjedu i nećemo je propustiti. Osobno razmišljam samo o tri boda, a sigurno i moji suigrači vjeruju u takav ishod.  

Ulaz na Gradski stadion u Belišću će biti besplatan za godišnje pretplatnike NK Osijek (s iskaznicom) iz prošle sezone.