Naša je B momčad poražena u drugoligaškom ogledu s Croatijom iz Zmijavaca rezultatom 0:1.

Nakon tri uzastopne pobjede u drugoligaškom natjecanju, momčad Osijeka II je zaustavljena u svojoj uspješnoj seriji. U zaostalom susretu 3. kola Osječani su u Belišću (u Gradskom vrtu je toga dana igrala U-16 reprezentacija Hrvatske) izgubili od Croatije iz Zmijavaca rezultatom 0:1. Jedini smo pogodak vidjeli u 27. minuti kada je Karoglan pucao, Barešić odbio loptu na koju je natrčao Ćapin i uputio novi udarac glavom kojega je naš vratar neutralizirao odbijanjem lopte u vratnicu, ali je u blizini pored neodlučnog Almeide bio Begić i zatresao mrežu. Nakon toga Osječani su imali dovoljno prigoda barem za osvajanje boda, međutim, ovaj puta nisu bili ni približno učinkoviti kao protiv Čakovčana u prošlom kolu.

Pražnjenje protiv Međimurja

Trener Igor Tolić je čestitao gostima na pobjedi, dok je za svoju momčad rekao kako se osjetio akumulirani umor u zgusnutom rasporedu.

Očito je bilo nekakvo pražnjenje protiv Međimurja kada smo zabili šest golova, a ovaj puta niti jedan. Osim toga, teren u Belišću ni nama nije bio domaći u pravom smislu te riječi jer nam nije isto igrati u Gradskom vrtu ili negdje drugdje. Kada su igrači umorni onda češće donose i neke pogreške odluke, posebno kada je protivnik u gustom i niskom bloku. Trebala nam je brza reakcija u djeliću sekunde, ali jednostavno nije išlo. Općenito govoreći, niti su naši igrači nakon 6:0 prošle nedjelje bili najbolji na svijetu, niti su sada najgori. Što si mirniji i staloženiji i s čvršćim karakternim osobinama ostaneš miran i u pobjedi i u porazu te imaš svoj put. Zato su i ovakvi porazi dobra škola.  

U subotu u Zaprešiću

Osijek II je u ovoj utakmici nastupio u sastavu: Barešić, Barišić, Gačić, Almeida ('78. Mekić), Pavičić (’46. Benić), Kuprešak, Prpić-Bosanac (’46. Babin), Ljubić, Todorov (’46. Sekulić), Latković (’78. Karamatic) i Beljo. U idućem kolu Osječani gostuju kod bivšeg prvoligaša Intera u Zaprešiću, a susret je na rasporedu u subotu u večernjem terminu.