Momčad Osijeka II u subotu navečer gostuje kod nekadašnjeg prvoligaša Intera u Zaprešiću.

Osijek II u subotu u večernjim satima gostuje kod nekadašnjeg prvoligaša u Zaprešiću. Inter ima isti broj bodova kao i naša momčad i sigurno će na domaćem terenu tražiti pobjedu. No, istu će želju i ambiciju imati i Bijelo-plavi u ovom susretu.

Malo smo „uprskali“ u Belišću protiv Croatije jer sigurno nismo očekivali poraz u tom dvoboju. Sada ćemo se pokušati iskupiti s Interom, vjerujući kako možemo odigrati puno bolje nego u srijedu. Svaka je utakmica prilika za nove bodove, pa će tako biti i ova, a na nama je da pokušamo iskoristiti šanse kojih će sigurno biti, u najavi ističe kapetan Osječana Josip Gačić.

Hrabro i borbeno

Za pozitivan rezultat uvijek je bitno nastojati zabiti poneki gol. Stoga i naši nogometaši razmišljaju kako biti što učinkovitiji u predstojećem ogledu…

Prigode dođu kada se igra hrabro i borbeno. Mislim da to nikako neće, zapravo i ne smije izostati. Utakmica će biti obostrano otvorena jer se ni mi ni oni nećemo štedjeti da bismo teren napustili zadovoljni. Već smo ove sezone slavili u gostima, nadam se da bi se to i u subotu moglo ponoviti.