Derbi 9. kola Druge HNL bit će ove subote odigran na riječkoj Kantridi, a sastaju se drugi i treći na ljestvici.

U 9. drugoligaškom kolu Osijek II u subotu gostuje kod momčadi Opatije. Igrat će se na riječkoj Kantridi budući da stadion Opatijaca ne udovoljava kriterijima za dobivanje licence u ovom stupnju natjecanja. Sigurno će to biti i derbi ove prvenstvene runde, budući da su Osječani trenutno drugi na ljestvici dok je njihov protivnik odmah iza Bijelo-plavih s bodom zaostatka.

Veselim se igranju na Kantridi, to je ipak jedan od kultnih stadiona u Hrvatskoj. Što se tiče same utakmice, mogla bi biti vrlo zanimljiva. O tomu govori i plasman obje momčadi, kao i naši dosadašnji rezultati. Oni su u prošlom kolu igrali neriješeno u gostima s vodećim Hrvatskim dragovoljcem, a mi smo već pokazali da možemo biti vrlo uspješni izvan Osijeka. Nadam se da bi opet moglo biti tako, riječi su Karla Prpića-Bosanca, veznjaka u osječkim redovima.

Pripaziti na Weitzera

U suparničkim redovima ima i nekih poznatih imena koje pamtimo s hrvatske prvoligaške scene. A na takve se uvijek mora pripaziti jer im znanje nije upitno bez obzira na godine…

Vidim da Weitzer postiže iznimno lijepe golove i da je jako opasan u zoni udarca. Sigurno Opatija ima još kvalitetnih pojedinaca, no imamo ih i mi. Bez obzira za koga se odluči naš trener, uvijek možemo sastaviti dobru momčad koja se ima čemu nadati. Znate da u svaki susret ulazimo sa željom da nešto konkretno napravimo, tako se pripremamo i za Opatiju.