Momčad Osijeka II je do izjednačujućeg pogotka na gostovanju kod Opatije došla u završnici utakmice.

Vrlo dobru utakmicu, po teškim vremenskim uvjetima, na riječkoj su Kantridi odigrali nogometaši Opatije i Osijeka II. Naš je drugoligaš golom Alekse Latkovića u 86. minuti uspio doći do remija (1:1) a oni koji su gledali ovaj dvoboj kažu da je to realan rezultat s obzirom na prikazanu igru s obje strane.

Baš se može reći da je bio zanimljiv i sadržajan susret s dosta šansi.  Mislim da smo uglavnom mi kontrolirali ritam igre, imali više loptu u svom posjedu, iako su nam kiša i vjetar otežavali kombinatoriku, ali je tako bilo i protivniku. Nakon što je Opatija prva došla u vodstvo, sve smo učinili da barem izjednačimo rezultat i to nam je u finišu i uspjelo. Lopta je iz kuta stigla do Latkovića koji se dobro snašao i pogodio mrežu. Mislim da smo pokazali upornost i odlučnost, učestalo smo napadali i gol je stigao kao nagrada za naš trud. Sada nam slijedi stanka u borbi za bodove, a potom se sastajemo s Dinamom II. U vrhu smo ljestvice, a mogu reći da nam je želja doći i na sam vrh, ispričao nam je veznjak našeg drugoligaša Domagoj Babin.

I dalje s najmanje primljenih golova

Osijek II je na Kantridi igrao u sastavu: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Benić, Kuprešak, Babin (od 79. Prpić-Bosanac), Ljubić (od 79. Cheriff), Todorov (od 71. Latković), Mišković i Sekulić (od 57. Beljo). Tolićeva momčad sada ima 17 bodova i ostala je na drugom mjestu, iza vodećeg Hrvatskog dragovoljca, a ispred Opatije i Međimurja. Osim toga, Osječani se i nadalje mogu pohvaliti činjenicom da su momčad koja je primila najmanje pogodaka u Ligi, samo četiri u dosadašnjih devet kola!