Osijek II i Dinamo II su podijelili bodove u Gradskom vrtu, a strijelac pogotka za Bijelo-plave bio je Sekulić.

Prvenstveni ogled 10. kola Druge hrvatske lige odigrali su u Gradskom vrtu Osijek II I Dinamo II. Završilo je bez pobjednika 1:1, a svakoj je momčadi pripalo po poluvrijeme, tako da se može zaključiti kako je i konačni ishod realan. Modri su u prvom dijelu bili uvjerljiviji i pokazali više što su okrunili i pogotkom Svržnjaka u 35. minuti, dok su Osječani zaigrali bolje u nastavku i zaslužili izjednačenje u 78. minuti preko Sekulića koji je prethodno ušao s klupe te zajedno s Latkovićem unio dosta živosti u igru Bijelo-plavih. Odličan centaršut Kuprešaka s lijevog krila je glavom pretvorio u zgoditak vrijedan remija. Najizgledniju priliku u osječkim redovima imao je Beljo na samom početku susreta, dok je strijelac Svržnjak mogao gostima osigurati uvjerljiviju prednost do odlaska na odmor.

Osječani na trećem mjestu

Što se tiče našeg drugoligaša, ovim je bodom došao na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Vodeći Hrvatski dragovoljac ima 22 boda, slijedi Opatija s 19, dok Osijek II i Međimurje imaju po 18 osvojenih bodova.

Utakmice drugih momčadi Osijeka, Dinama i Hajduka posebno su mjerilo za igrače, uvijek su to neki mini-derbiji. Tijekom prvog poluvremena protivnik je izgledao malo bolje u odnosu na nas, no nije to bilo nešto na što se nismo pripremali. Jednostavno naša je komunikacija u igri bila slabija i neke smo stvari komplicirali, pa se uvukla određena nesigurnost. Dinamo je u tom razdoblju bio bolji upravo za taj jedan gol. Uoči drugog dijela igračima smo samo obnovili neke informacije koje smo ponavljali na treninzima proteklih dana i nakon nekih izmjena smo zaigrali bolje i konkretnije. Upravo smo i pogodak postigli iz jedne akcije koju uvježbavamo tijekom tjedna. Krenuli smo zatim i u visoki  presing, bili opasniji i stvorili neke situacije za još jedan gol koji bi nam bio nagrada za dobro drugo poluvrijeme, ali je ostalo 1:1, rekao je Igor Tolić, trener Osijeka II.

Jučer su za našu momčad nastupili: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Benić (od 88. Cherif), Kuprešak, Babin, Prpić-Bosanac (od 71. Stranput), Todorov (od 61. Latković), Mišković (od 88. Pršo) i Beljo (od 61. Sekulić).