U nedjelju će od 13 sati, pred kamerama HNTV-a, u drugoligaškom susretu Osijek II gostovati kod BSK-a u Bijelom Brdu.

Nakon što su u ponedjeljak odradili dvoboj s B momčadi Dinama, nogometaše Osijeka II nadolazećeg vikenda, točnije u nedjelju, očekuje nova prvenstvena utakmica. Izabranici Igora Tolića gostuju kod najbližeg konkurenta, BSK-a u Bijelom Brdu, a igrat će se već od 13 sati uz izravan prijenos na HNTV-u. Osječani su trenutno četvrti na ljestvici, na njihovom je kontu 18 bodova, što je bod manje od drugoplasirane Opatije dok je na samome vrhu Hrvatski dragovoljac koji ima 22 osvojena boda.

Utakmica na umjetnoj travi

Imajući u vidu način igre nedjeljnih suparnika, možemo očekivati zanimljiv ogled, što je u najavi istaknuo i desni bočni u redovima našeg drugoligaša, Adam Benić:

I oni imaju dva poraza u deset utakmica kao i mi, vidimo da nisu izgubili ni u gostima kod Dragovoljca koji je vodeći na tablici. Isto tako, stoji činjenica da im je Dabro najbolji strijelac Lige, što znači da na njega posebno moramo paziti tijekom cijelog susreta. Tradicija je, inače, na našoj strani kada govorimo o međusobnim susretima, ali to i nije toliko bitno nego samo ono što ćemo i jedni i drugi pokazati na terenu. Znamo da se kod njih od ove sezone igra na umjetnoj travi, tako da smo i mi koristili takvu podlogu proteklih dana, pa ćemo u nedjelju vidjeti kako će to izgledati. Nadamo se pobjedi, uvijek je tako.