U 12. kolu Druge lige snage će odmjeriti druge momčadi osječkog i splitskog kluba.

U 12. kolu Druge hrvatske nogometne lige Osijek II u subotu dočekuje drugu momčad Hajduka. Igrat će se u Gradskom vrtu s početkom u 13 sati, bez nazočnosti gledatelja.

Znam dosta igrača u sastavu Splićana, budući da sam bio tamo u mlađim kategorijama. To je skup kvalitetnih pojedinaca i ne smije nas zavarati njihov trenutni plasman na ljestvici. Oni su u ovoj situaciji isključivo zbog činjenice da su uslijed zaraze koronavirusom morali biti u samoizolaciji što im je sigurno utjecalo na formu i rezultate u nekim susretima. No, nadigrali su nedavno i vodeći Hrvatski dragovoljac kojega su svladali na Poljudu. Moramo biti oprezni, ali svakako ići na pobjedu nakon tri uzastopna remija koja su iza nas, poručio je u najavi susreta naš stoper Adrian Leon Barišić.

Izjednačenost u gornjem dijelu ljestvice

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je još nešto istaknuo, a odnosi se na trenutni poredak u drugoligaškom prvenstvu.

Mala je bodovna razlika među klubovima u gornjem domu, što samo govori da u svakoj utakmici moramo igrati maksimalno. Činjenica je da u slučaju samo jednog poraza možemo pasti dolje. Liga je vrlo izjednačena, puno momčadi se bori za nekakav prestiž i nama je cilj biti u vrhu, gdje i pripadamo. Očekujem u subotu zanimljiv susret, vjerujući da možemo do pobjede.