U ogledu drugih momčadi Osijeka i Hajduka, odigranom u Gradskom vrtu, rezultat je bio neriješen 1:1.

Druge momčadi Osijeka i Hajduka podijelili su bodove u Gradskom vrtu. Bilo je neriješeno 1:1, uz golove Radića u prvom poluvremenu za goste i Magdića u nastavku (67. minuta) za Bijelo-plave. Sudeći prema viđenom na terenu, moglo bi se zaključiti da je to najrealniji ishod ovog prvenstvenog dvoboja.

Dobra utakmica je iza nas, prvenstveno jer smo ovom prilikom zaigrali bez petorice standardnih igrača: Barešića, Benića, Ljubića, Miškovića i Belje. Nije lako nadomjestiti toliko izostanaka, to također treba imati na umu kada rezimiramo ovaj susret. Obostrano je bilo nekih šansi, prvo poluvrijeme pripalo je njima, uostalom imali su vodstvo do kojega su došli iz prekida igre. Mislim da smo u drugom dijelu zaigrali bolje, a u prilično izjednačenoj igri došli smo do izjednačenja. I mi smo zabili poslije kornera, kada je Gačić prebacio loptu glavom na drugu vratnicu, a meni se posrećilo da zabijem pogodak. Posvećujem ga šogoru Petru, on će već znati zašto, uz osmijeh je prokomentirao Marin Magdić.

Četvrti uzastopni remi

Naš je stoper dodao kako bod na domaćem terenu nije ishod koji bi ga usrećio, no u spomenutim okolnostima ni on nije za podcjenjivanje.

Više se igralo onako pozicijski, uz neko taktičko nadmudrivanje i svakom po bod nije nepravedno. Iako smo igrali nekompletni ne znači da nismo očekivali pobjedu, ali je ostalo neriješeno. Ovo nam je sada već četvrti remi uzastopce, nužno će biti vratiti se pobjedama da bi se ostalo pri vrhu prvenstvene ljestvice. Slijedi nam ogled sa Sesvetama i nadam se da ćemo ga uspjeti riješiti u svoju korist.

Osijek II je igrao u sastavu: Kovačević, Magdić, Gačić, Barišić, Pavičić (od 86. Karamatic), Kuprešak, Prpić-Bosanac (od 60. Babin ), Stranput, Todorov (od 60. Cherif), Latković (od 76. Pršo) i Sekulić.