Utakmica u Zagrebu bit će dvoboj najefikasnijeg napada i najčvršće obrane među hrvatskim drugoligašima.

U derbiju 13. kola Druge hrvatske nogometne lige danas (petak) od 13,30 sati snage će u Zagrebu odmjeriti Sesvete i Osijek II. U svakom slučaju riječ je o derbiju s obzirom na dosadašnji učinak i jednih i drugih kao i na trenutni plasman.

Mislim da bi to mogla biti vrlo zanimljiva utakmica. Oni baš puno golova zabijaju, po tome su najbolji od svih drugoligaša, ali dosta i primaju dok je naša obrana najčvršća u Ligi. U svakom slučaju, dobra su momčad koja voli nadigravanje. Mi nakon četiri uzastopna remija želimo pobijediti jer momčad koja osvoji sva tri boda u ovom dvoboju ostaje u samom vrhu što je i nama veliki motiv, rekao je Mihael Kuprešak.

Derbiji se uvijek rado iščekuju

I ostali se osječki nogometaši nadaju dobrom izdanju Bijelo-plavih na ovom gostovanju. Dosta bi toga moglo odlučivati na terenu, a jasno je da će i domaćin i naš drugoligaš krenuti bez kalkulacija, na pobjedu.

Derbi je to, a takvim susretima se uvijek najviše veselimo. Idemo pokazati što znamo i možemo, potruditi se da bismo osvojili bodove. Nadam se da bismo mogli biti efikasniji nego u prethodnim dvobojima, iako nemam ništa protiv ni da samo jedan pogodak odluči pobjednika, naravno u našu korist, naglasio je Kuprešak.