Napadač Osijeka II bio je strijelac hat-tricka u vrlo uvjerljivoj pobjedi nad Sesvetama od 5:1.

Sjajan nastup imali su nogometaši Osijeka II u 13. drugoligaškom kolu. U Sesvetama su deklasirali istoimenog domaćina čak s 5:1! Ova pobjeda posebno dobiva na težini činjenicom da je tako uvjerljiv trijumf ostvaren u derbiju, protiv visoko plasiranog suparnika.

Sve je za nas bilo savršeno! Jedan od ključnih trenutaka utakmice dogodio se oko 20. minute kada je njihov igrač zaslužio crveni karton zbog udaranja laktom. Kada su ostali s igračem manje, više nam ni u čemu nisu mogli parirati. To je dobrim dijelom uvjetovalo ono što se dalje događalo. Poveli smo desetak minuta kasnije golom Miškovića, a meni je asistencija u tom slučaju valjda bila naznaka da bih kasnije mogao napraviti i puno više od toga. No, tko bi mogao znati da ću baš postići tri pogotka u završnici utakmice, pričao nam je strijelac hat-tricka Martin Sekulić.

Do kraja prvog poluvremena je ostalo 0:1, da bi do pravog rezultatskog potopa Sesvećana došlo u razdoblju od 80. do 84. minute. Tada je Sekulić čak u tri navrata zatresao njihovu mrežu!

To je stvarno izgledalo nestvarno! Oni gotovo da i nisu stigli izvesti loptu s centra, a mi bismo opet zabili. Bila je to prava kanonada s naše strane. Pritom mi je Latković dvaput asistirao, a jednom je to učinio Stranput. U samom finišu je zabio i Latković. Presretan sam, naravno! I zbog pobjede i svojih golova. Cijela momčad je zaslužila pohvale. Naprijed smo odlično kombinirali, zaista smo bili opasni i što je najvažnije, vrlo učinkoviti i odlični u realizaciji. Ostali smo vrlo blizu samoga vrha ljestvice, popravili i gol razliku te stekli veliko samopouzdanje za iduće utakmice. Znali smo to proslaviti u svlačionici, a od sutra počinjemo već razmišljati o novom protivniku, momčadi Solina.