Momčad Osijeka II u idućem drugoligaškom kolu gostuje kod stabiliziranog i sve boljeg Rudeša.

Drugoligaškom natjecanju prijetilo je privremeno zaustavljanje uslijed upozoravajućih brojki zaraženih koronavirusom. No, Nacionalni stožer civilne zaštite ipak je u konačnici odlučio da se i Druga HNL može nastaviti po svom rasporedu, dakako, bez nazočnosti gledatelja na tribinama. Osijek II tako će u ponedjeljak gostovati kod Rudeša u Zagrebu.

Samo sam se nadao da nas neće sada zaustaviti u igranju utakmica jer bi to zasigurno bilo razočaranje za sve nas. Prvi smo na ljestvici, igramo dobro i pobjeđujemo, tako da želimo nastaviti u istom ritmu i drago mi je što ostajemo aktivni, a ne da već sada moramo na stanku, ističe Domagoj Babin.

Debitirao i u HNL-u

Naš se veznjak priključio suigračima nakon što je nekoliko dana, zajedno s još nekim kolegama, proveo s najboljom momčadi Bijelo-plavih. Upisao je i debi u HNL-u, ušavši s klupe protiv Istre 1961 u Puli.

Naravno da mi je drago, posebno jer smo pritom i uvjerljivo pobijedili. Sada se svi koji smo bili tamo prebacujemo u svoje dosadašnje uloge u Osijeku II s kojim želimo zadržati vodeću poziciji među drugoligašima. Vidimo da je Rudeš u posljednje vrijeme stabilizirao formu, nisu poraženi u šest uzastopnih utakmica, a u prošlom su kolu svladali i dotadašnjeg lidera, Hrvatski dragovoljac. Ozbiljan su protivnik, u svakom slučaju. Međutim, idemo i ovaj puta dati svoj maksimum da bismo se kući vratili zadovoljni, dodao je Babin.