Završeno polufinale i finale Hrvatski Telekom e-Lige!

U nedjelju, 20. prosinca, odigrano je veliko finale Hrvatski Telekom e-Lige, nakon 50 dana i 254 utakmice, od 900 igrača, četvero najboljih odmjerili su snage u polufinalu i utakmicama za prva tri mjesta. Utakmice su se opet igrale po sistemu Best of three (na dvije dobivene), a svaki igrač imao je i partnera koji je predstavnik kluba za koji igraju. Rij03xtoic za svoga partnera dobio je igrača juniora Osijeka, Miru Bakulu, a oni su se u polufinalu sukobili s Brstylom i Lukom Radonićem koji su predstavljali Hajduk. Nažalost, protivnički igrači bili su bolji s rezultatima 0:2 i 0:5.

Nada umire posljednja

Potaknuti lekcijom koju su dobili u polufinalu, Rij0 i Miro su se u borbi za treće mjesto sjajno vratili te vođeni poslovicom nada umire posljednja pobijedili Cana19_11 s 3:1 i 2:1. U obje utakmice naši su igrači sjajno igrali i maksimalno iskoristili svaku akciju koja im se ponudila.

Rij03x0tic i NK Osijek odnijeli su treće mjesto nakon spektakularne utakmice protiv Cano19__11. Uskoro kreće posljednja utakmica za 🥇prvo🥇 mjesto: https://youtu.be/pqKgosO07JQ

Objavljuje Hrvatski Telekom e-LigaNedjelja, 20. prosinca 2020.

Finalni dan HT e-Lige možete pogledati u nastavku.

🎓 - Tekst napisali studenti Akademije za umjetnost i kulturu u sklopu stručne prakse u nogometnom klubu Osijek.