Susret u Gradskom vrtu igra se ovoga ponedjeljka od 15 sati, a možete ga pratiti u live stream prijenosu.

Dan nakon pobjede našeg prvoligaša u HNL derbiju nad Rijekom, na travnjak Gradskog vrta će izaći i nogometaši Osijeka II. Oni se u 19. drugoligaškom kolu sastaju s vodećim Hrvatskim dragovoljcem u susretu koji ovoga ponedjeljka počinje u 15 sati i možete ga pratiti u live stream prijenosu na našem YouTube kanalu.

Nije realno ono što nam se rezultatski dogodilo prije tjedan kada smo igrali s Orijentom u Rijeci. Bili smo ravnopravni sve do isključenja našeg igrača i potom primili dva gola u svega nekoliko minuta. Sada imamo veliku želju pokazati da je to bio splet nekih nesretnih okolnosti. Iako se pred nas ne stavljaju nikakvi imperativi, svi igrači žele da budemo što uspješniji. Vjerujem da ćemo se dobro prezentirati protiv lidera na ljestvici kojemu želimo uzvratiti i za pomalo nespretan poraz s početka sezone kada je u Zagrebu bilo 2:1 za njih, rekao je Aleksa Latković.

„Nećemo se štedjeti“

Jasno je da se vodeću momčad na prvenstvenoj ljestvici mora uvažavati jer sigurno nije na čelu drugoligaške karavane.

To svakako. Njihova pozicija dovoljno govori o tome kakvi su i nitko im ne može oduzeti osvojene bodove. Bez obzira na to, mi smo spremni za pravu sportsku bitku s njima u kojoj se sigurno nećemo štedjeti. Mladi smo, itekako željni dobrih utakmica i pobjeda, nadam se da ćemo na kraju utakmice biti zadovoljniji nego naši gosti. I dalje imamo kvalitetu s kojom možemo pobjeđivati i najjače protivnike u Ligi.