U subotu momčad Osijeka II gostuje u Sinju s ciljem da odigra dobru utakmicu i osvoji bodove.

U 21. kolu Druge hrvatske nogometne lige momčad Osijeka u subotu gostuje u Sinju gdje će odmjeriti snage s Junakom. To je drugo uzastopno gostovanje Bijelo-plavih, nakon poraza prošloga vikenda od Croatije iz Zmijavaca (1:0).

Nastojat ćemo biti bolji nego u prethodnoj utakmici. Tada nismo mogli biti zadovoljni, ne samo zbog rezultata, nego općenito načinom na koji smo odigrali taj susret, iako uvijek ima i onih pozitivnih stvari. Ipak, želja nam je pružiti više, siguran sam da to možemo, rekao je trener Igor Tolić.

Sinjani su maksimalno motivirani

Junak je pretposljednji na ljestvici, međutim, ne treba isključivo na osnovu plasmana suditi o kvaliteti protivnika s kojim se Osječani sastaju u borbi za bodove.

U prošlom kolu su igrali protiv Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu i osvojili bod u dvoboju s vodećom momčadi u Ligi. Znači, ni protiv koga se ne predaju nego se, naprotiv, maksimalno trude i angažiraju da bi izbjegli ispadanje. No, idemo i mi dati sve što znamo i možemo da bismo pokušali doći do bodova, a kako će na kraju završiti – vidjet ćemo u subotu popodne.