Momčad Osijeka II uspješno je odradila zadaću protiv Dugopolja i potpuno zaslužila pobjedu.

Imala je momčad Osijeka II seriju od sedam ogleda u drugoligaškoj konkurenciji u kojima nije uspjela doći do sva tri boda iako je sigurno bilo susreta u kojima su ih igrom zaslužili. U subotu je taj niz prekinut, a Bijelo-plavi su vrlo dobrim nastupom izborili pobjedu nad ambicioznim Dugopoljem (2:0).

Držali smo se plana prije utakmice, rekao bih da smo ga ostvarili i više od 60 posto. U obrani smo odradili dobar posao, doduše može to biti i dosta bolje, no činjenica je da nismo primili gol. U napadu smo pokazali raznovrsnost, bilo je dosta prilika i mislim da je opća ocjena da smo zaslužili pobjedu. Dečkima je trebala ova pobjeda, da se i psihološki podignu, sigurno im je i ljepše, opuštenije trenirati i čekati sljedeću utakmicu u dobroj atmosferi, rekao je trener Igor Tolić.

U petak u Čakovcu

Osijek II je proteklog vikenda igrao u sastavu: Kolić, Benić (od 60. Janušić), BarišićKaramatic, Uwem, Bakula, Cherif (od 67. Pudić), Babin, Stranput, Kuprešak (od 79. Hanuljak) i Beljo (od 79. Cvijanović). Sada već treba razmišljati o sljedećem kolu i gostujućem ogledu s Međimurjem u Čakovcu koji je na rasporedu već u petak od 15,30 sati.

Oni imaju novog trenera, Davora Mladinu koji se voli nadigravati. Bore se za svoj status, rekao bih da im je momčad dosta kvalitetna, bez obzira i na ovaj posljednji vrlo uvjerljiv poraz od Dinama. Znali su često gubiti na sličan način, sjećamo se i one naše utakmice jesenas u Gradskom vrtu, ali imali su oni i sasvim dobrih izdanja. Idemo pokušati dobrom igrom doći do isto takvog rezultata.