Nova sezona starta 6. travnja.

Osim na zelenim travnjacima na kojima se, poslije reprezentativne stanke, nastavlja utrka za naslov prvaka u kojoj važnu ulogu ima i Osijek, tjedni pred nama bit će zanimljivi i pred televizijskim ekranima u koje će biti usmjereni pogledi svih onih koje zanima esport i vještine igrača u FIFA-i 2021. A nas itekako zanima, s obzirom na to da NK Osijek odnedavno ima i svoju esport momčad čiji će se igrači pridružiti ovogodišnjem izdanju Hrvatski Telekom e-Lige.

2111 pogodaka u 362 utakmice

Prošlogodišnje izdanje obilježile su silno zanimljive brojke, na 362 utakmice postignuto je 2111 pogodaka, a sve je putem Facebooka i YouTubea pratilo više od 400 tisuća gledatelja. Sada priča ide dalje, nakon što su u prvoj sezoni, uz Osijek, sudjelovali Dinamo, Hajduk i Rijeka, cijelu su priču proširili Lokomotiva, Gorica, Istra 1961, Šibenik i Varaždin.

Prijave do 3. travnja

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 3. travnja i prijaviti se mogu svi koji žele i to do maksimalnog broja od 1024 sudionika uz uvjet da su punoljetni, a utakmice FIFA 21 igraju se na PlayStation 4 ili PlayStation 5 konzolama. Natjecanje počinje kvalifikacijskim utakmicama 6. travnja, a po uzoru na prošlogodišnje izdanje sve će kulminirati velikom završnicom (5. lipnja) na kojem će četvero najboljih natjecatelja loviti nagradni fond od 18 tisuća kuna.