U 24. kolu Druge hrvatske lige Osijek II u petak od 16,30 dočekuje momčad zaprešićkog Intera.

U prvenstvu Druge hrvatske nogometne lige na rasporedu su utakmice 24. kola. Osijek II u petak, 2. travnja, od 16,30 sati u Gradskom vrtu dočekuje zaprešićki Inter od kojega trenutno ima 14 bodova više. Naime, Osječani su peti na ljestvici s 35 bodova, dok je njihov protivnik treći odostraga i grčevito se bori za opstanak. Stoga su Žuto-plavi angažirali i provjerenog stručnjaka Iliju Lončarevića koji pred odlazak u trenersku mirovinu želi svoj klub spasiti od ispadanja u niži stupanj natjecanja.

Sigurno je riječ o treneru koji je prepun iskustva u svom poslu. Ne sumnjam da će ih dobro „posložiti“, što znači da će za nas ova utakmica biti teška, ali na to smo i navikli jer lakih nema. Imamo dvije pobjede iza sebe, protiv Međimurja i Dugopolja, prije toga nismo izgubili ni u Sinju, pa možemo govoriti o uspješnoj seriji koju sada želimo nastaviti. Ako smo mogli Inter pobijediti u Zaprešiću, sigurno možemo i u Osijeku, riječi su Domagoja Babina, veznjaka osječkog drugoligaša.

Za novi uzlet na ljestvici

Što se tiče ogleda u petak, sigurno je da u njemu neće sudjelovati mladi reprezentativac BiH Adrian Leon Barišić koji ima tri žuta kartona, a upitno je hoće li biti spreman napadač Dion Drena Beljo

Uvijek netko nedostaje. I oni koji su ulazili s klupe u prošlim su utakmicama pokazali dosta toga dobroga. Zašto propustiti priliku za novi uzlet prema vrhu ljestvice ako nam se već pružila prilika za to? Imamo samo tri boda manje od drugoplasirane Opatije, a nije nam svejedno koji ćemo na kraju završiti. Dakle, idemo osvojiti nova tri boda, a Inter neka svoju šansu potraži na nekom drugom terenu.