Momčad našeg drugoligaša izgubila je od Kustošije u Zagrebu rezultatom 1:0.

Momčad Osijeka II nije uspjela izbjeći poraz na gostovanju kod zagrebačke Kustošije. Domaćin je pobijedio s 1:0 u izjednačenom dvoboju koji je, dakako, mogao završiti i drukčijim ishodom. To je u svojim dojmovima sa subotnjeg dvoboja sažeo i stoper našeg drugoligaša Adrian Leon Barišić:

Tvrda utakmica s malo šansi. Oni su svoju jedinu pravu u prvom poluvremenu iskoristili i zabili nam gol iz kontre. Mi smo držali posjed, ali bez kvalitetne završnice. Nismo bili konkretni  u tim našim pokušajima da promijenimo rezultat. U drugom dijelu su se oni povukli i čuvali vodstvo. Na kraju smo uspjeli postići pogodak u sudačkoj nadoknadi, kada je Beljo svladao njihovog vratara, ali je taj gol poništen nakon dužih konzultacija suca i njegova pomoćnika. Iako pomoćnik prethodno nije podigao zastavicu, a glavni pokazao na centar, ipak su naknadno odlučili da je bilo riječi o zaleđu. Bilo bi realnije da smo uzeli bod u odnosu na poraz kojega smo doživjeli, međutim, ipak moramo biti konkretniji.

Vratiti se pobjedama

Nakon što su imali dvije uzastopne pobjede, Osječani su sada spojili dvije izgubljene utakmice te su trenutno na devetom mjestu s 35 osvojenih bodova u 25 susreta.

Opatija nam stiže u sljedećem kolu. Idemo se pokušati vratiti pobjedama jer u ovom izjednačenom prvenstvu momčad koja poveže dvije pobjede odmah napravi značajniji pomak na ljestvici, kao što se i dosta pada kada zaredaju porazi. Znam da nismo opterećeni plasmanom, no sportski je razmišljati o što boljem učinku. Posebno jer mislim da zaslužujemo mjesto među prvih četiri-pet momčadi.