Momčad našeg drugoligaša ove subote od 17 sati dočekuje BSK koji je trenutno lider Druge hrvatske lige.

U Gradskom vrtu ove subote od 17 sati Osijek II ima prilično veliki izazov. U goste nam dolazi trenutno najuspješnija momčad drugoligaškog natjecanja, BSK iz Bijelog Brda koja ima 47 bodova i lider je ispred Hrvatskog dragovoljca. Bijelo-plavi su na 38 osvojenih bodova i zauzimaju sedmo mjesto, no u slučaju pobjede Osječani bi opet imali priliku uskočiti u vodeći kvartet.

Protivniku čestitke na svemu što je dosad učinio. Imaju zaista dobro posloženu ekipu koja je iskusna i kvalitetna i sigurno nije slučajno na čelu ljestvice. I njihov je trener sigurno zaslužan za takve igre i rezultate, a na nama je da pokažemo kako smo i mi vrijedni respekta u svakoj utakmici. Nešto se i nas morati pitati na terenu, kako bi se reklo, ističe naš lijevi bočni Filip Mekić u najavi slavonskog derbija.

Sigurno će biti zanimljivo

Šteta je što osječki kormilar Igor Tolić ne može na travnjak poslati sve raspoložive snage, no neki će koji su dosad možda manje igrali dočekati svoju šansu i svakako će se nastojati što bolje prezentirati. Mekić je dodao:

Znamo da igramo kod kuće, dobri smo i to nije upitno iako smo neke bodove ispustili kada nismo trebali. Poštujemo BSK, ali gledamo sebe i kako ćemo dobiti utakmicu uz što bolju igru. Imamo nekih izostanaka, ali ćemo se već nekako „pokrpati“, uostalom, svima je želja naći se u početnih 11. Siguran sam da će to biti zanimljiv susret, u kojem ćemo se potruditi biti uspješniji od gostiju.