Ove je srijede na rasporedu prvo od dva uzastopna gostovanja nogometašima Igora Tolića.

Dvije su uzastopne pobjede iza nogometaša Osijeka II u drugoligaškoj konkurenciji. Obje su ostvarene u Gradskom vrtu, prvo protiv Opatije, a potom i u ogledu s BSK-om. Danas (srijeda) Bijelo-plave očekuje gostovanje u Zagrebu, kod druge momčadi Dinama.

Idemo odigrati što bolje, kao i uvijek. Želimo pokušati biti u svemu bolji nego dosad, tako uvijek razmišljamo. Dva nas gostovanja očekuju tijekom ovoga tjedna, ali imamo dosta igrača koji se i u nešto zgusnutijem rasporedu mogu prezentirati kako treba. Vidjet ćemo još za koga ćemo se odlučiti u smislu onih koji će početi utakmicu, a svi koji treniraju su nam na raspolaganju, što je isto pozitivno, ističe trener Igor Tolić.

„Sve su utakmice za nas derbi“

Za mnoge je iznenađujuća spoznaja da je Dinamo II posljednji na ljestvici hrvatskih drugoligaša, bez obzira što ni njima, kao ni nama u Osijeku, plasman nije ključna stvar u ovome natjecanju…

Nismo nikada baš previše pričali o protivnicima, a što se tiče Dinama II mogu samo reći da imaju kvalitetne igrače i ne bih ulazio u razloge zašto su na dnu tablice. Ne bavimo se njima, kao ni drugima, razmišljajući samo o sebi. Svaki suparnik donosi neku novu situaciju za nas koji se veselimo svakoj utakmici. Sve su one za ovu momčad svojevrsni derbi s obzirom na mladost koju imamo u svojim redovima. Znamo da se sa svima možemo nadigravati i slijedimo neke svoje zamisli na terenu, kako bismo u svakoj sljedećoj utakmici bili još bolji.