U 29. drugoligaškom kolu osječki nogometaši igraju s B momčadi Splićana na Poljudu.

Ne dvojimo da bi drugoligaški ogled B momčadi Hajduka i Osijeka, koji je ove nedjelje (17 sati) na rasporedu u okviru 29. kola, mogao biti vrlo zanimljiv. Osječani su na put krenuli dan ranije kako bi što mobilniji i odmorniji dočekali ovaj dvoboj koji im rezultatski nije od presudne važnosti, ali je svakako jedan od onih kada se posebno želi biti bolji od protivnika. Pomoćni trener Bijelo-plavih Zoran Marčetić u najavi kaže:

Možda nam je ekipa malo i umorna jer smo ovoga tjedna već igrali, ali se dečki vesele utakmici na Poljudu. Uostalom, većina ih nikada tamo nije ni igrala i sigurno im je i to dodatni motiv. Kad odigraš lošije i izgubiš, kao što je kod nas bio slučaj s gostovanjem kod Dinama II, obično jedva čekaš novi dvoboj da odigraš bolje i pokušaš pobijediti. Mladići i s jedne i s druge strane terena sigurno će biti željni dokazivanja. Ove su utakmice uvijek nekako specifične jer igraš sa svojim vršnjacima iz klubova koji su najveći u Hrvatskoj.

Kuprešak ne može nastupiti

Što se tiče sastava, sigurno će biti određenih promjena u odnosu na utakmicu s Modrima.

Ne može nastupiti Kuprešak zbog tri žuta kartona i on je ostao u Osijeku. Kolega Tolić će nastojati izabrati najbolja rješenja za početnu jedanaestoricu, a i oni koji budu ulazili s klupe sigurno će morati dati svoj doprinos što boljem i uspješnijem nastupu. Hajduk II sigurno ima vrlo talentiranih igrača u svojim redovima, pa će obostrana želja za kvalitetnim nadmetanjem sigurno biti itekako izražena.