Vodio je Osijek II na Poljudu sve do 83. minute, a onda je domaćin u samoj završnici postigao dva gola i došao do pobjede.

Osijek II je bio nadomak pobjede na Poljudu, da bi na kraju utakmice ostao i bez jednog boda. U samoj završnici Hajduk II je bio čvršći, agresivniji i uporniji, pa je vodstvo Osječana od 3:1 (Latković, Cvijanović i Karamatic) pretvorio u konačnih 4:3, postigavši treći i četvrt gol u 83. minuti te sudačkoj nadoknadi vremena. Činilo se da bi naša momčad mogla izvući maksimum iz ovoga susreta, ali se brzo sve preokrenulo u korist domaćina.

Odigrali smo dosta dobrih 65 minuta, bilo je dobrog nogometa s kojim smo mogli biti zadovoljni, da bi u završnici izgubili ritam, pa smo nekako olako dobili golove. Naši mladi igrači trebaju napredovati u fazi obrane, čuvati igrače, a ne prostor što će doći s većim brojem utakmica koje će odigrati na ovoj razini. Trenutno imamo određeni deficit obrambenih igrača, pa sastavljamo momčad u skladu s raspoloživim kadrom, realno je procijenio situaciju trener Osijeka II Igor Tolić.

Ozlijedio se i vratar Kovačević

Za razliku od srijede i dvoboja u Maksimiru, Bijelo-plavi su prezentirali bolju igru, uostalom postigli su i tri pogotka, ali su ih ipak previše primili da bi ostali neporaženi.

Na Poljudu nam je potkraj susreta ponestalo snage, posebno kada je domaćin svim silama pritiskao, pa se trebalo vraćati u obranu. No, unatoč porazu pokazali puno više toga u odnosu na utakmicu s Dinamom II.  Žao mi je zbog nekih ozljeda, poput one koju je zaradio vratar Kovačević, iskrenuvši zglob. Dečki su dali sve od sebe, koliko su mogli, a neki će ipak morati pružiti i nešto više. Ponavljamo da je generalni cilj razvoj igrača, maksimalno smo se oslonili na mlade snage, svima dajemo šansu i pratimo tko će to najbolje iskoristiti.