U 4. kolu Druge hrvatske lige naša će momčad biti domaćin u Gradskom vrtu, u petak od 16,30 sati.

U 4. kolu Druge hrvatske nogometne lige momčad Osijeka II dočekuje Solin. Utakmica je na rasporedu u petak, s početkom u 16,30 sati i ponovno će za gledatelje biti otvorena zapadna tribina. Sigurno je da Osječani zaslužuju podršku navijača jer su u prethodne tri utakmice pokazali ne samo veliku borbenost i zalaganje, nego i vrlo dobre igre.

Zaista mogu biti zadovoljan. Dečki su u potpunosti opravdali očekivanja, vidi se da imaju veliku želju za dokazivanjem, a i spremni su natjecati se. U tom kontekstu veseli nas i ogled sa Solinom u kojem ćemo pokušati osvojiti nove bodove, ističe trener Bijelo-plavih Tomislav Radotić.

Izostaje samo Cvijanović

Solinjani su odigrali dvije utakmice do sada, pri čemu su osvojili četiri boda. Što se Osijeka II tiče, imamo u tri nastupa pobjedu i dva remija, a sada će se taj učinak nastojati i poboljšati.

Imamo sve što nam je potrebno za još jednu kvalitetnu partiju. Na raspolaganju su nam svi igrači koji marljivo treniraju, jedino će Cvijanović morati pauzirati jer je dobio crveni karton u Dugopolju, odnosno dva žuta. Na osnovu treninga bih rekao da su svi i maksimalno motivirani, vjerujem da će to i ovaj puta pokazati na terenu. Ne stavljamo pred njih nikakve imperative, no oni sami itekako žele pobjeđivati.