Naša B momčad gostuje u Zagrebu (srijeda, 16,30) u okviru 5. kola Druge hrvatske nogometne lige.

Utakmicama 5. kola ovoga se tjedna nastavlja natjecanje u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. U srijedu od 16,30 sati momčad Osijeka II gostuje kod Dubrave Tim kabel u Zagrebu gdje će opet nastojati potvrditi i kolektivni i individualni potencijal. Motiv je uvijek prisutan, čim je riječ o borbi za bodove, kao i o novom dokazivanju u svakom pogledu.

Jedino nam je kapetan Bakula upitan jer već neko vrijeme „vuče“ ozljedu koju nije u potpunosti sanirao, ostali su svi dobro, osim već dugo odsutnog Karamatića. Ohrabrenje je ono što smo pokazali u prethodnim utakmicama, doduše u posljednjoj protiv Solina možda i nismo bili na očekivanoj razni, ali smo pobijedili. Svaki puta su dečki od početka sezone bili i borbeni i željni pobjede, siguran sam da će tako biti i ovaj puta. Vraća nam se Cvijanović koji je odradio kaznu zbog isključenja u Dugopolju, a ostalo baš i nećemo nešto mijenjati. Želimo se postaviti čvrsto i natjecateljski, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati, ističe trener Tomislav Radotić.

Bit će zanimljiva utakmica

Dubrava Tim kabel je imala tri remija u nizu, a potom je za njih uslijedio gostujući poraz od Dugopolja s minimalnih 1:0.

Oni su dosta napadački orijentirana momčad, puno pucaju na suparnička vrata, zaista imaju dosta pokušaja u želji za pogotkom. Mislim da će biti obostrano dobra utakmica. Imamo i mi svoje adute, idemo im se suprotstaviti hrabro i na pobjedu.