Utakmica će biti odigrana u nedjelju, na stadionu BSK-a u Bijelom Brdu, s početkom u 15,30 sati.

Spletom okolnosti nogometaši Osijeka II sljedeću će prvenstvenu utakmicu, kao domaćini, morati odigrati izvan Gradskog vrta. Naime, s obzirom da je istoga dana, u nedjelju, na našem stadionu prvoligaški dvoboj između Bijelo-plavih i Gorice, B momčad Osječana domaćinstvo će u Drugoj ligi za ovu prigodu upriličiti u Bijelom Brdu, na stadionu tamošnjeg BSK-a. Gosti će nam biti nogometaši Croatije iz Zmijavaca, a nedjeljni dvoboj počinje u 15,30 sati. Ulaz će biti slobodan, ali samo za gledatelje s urednim Covid potvrdama.

Mlaki pristup ne prolazi

Nakon prvog poraza, kojega je Radotićeva momčad doživjela ovoga tjedna u Zagrebu protiv Dubrave Tim kabel, dečki žele popraviti dojam i pokazati da su u srijedu imali tek nešto slabiji dan kojega je protivnik znao iskoristiti.

Morat ćemo zasigurno biti bolji nego što smo bili u protekloj utakmici. Već sam napomenuo kako se to prvenstveno odnosi na agresivnost i angažman općenito jer mlaki pristup ne prolazi na ovoj razini natjecanja. Izostaju nam bolesni Kolić i Alexander koji ima tri žuta kartona, za ostale vjerujem da će nam biti na raspolaganju. Croatia je u prošlom kolu također uvjerljivo poražena, u susretu sa Solinom, pa će i oni sigurno tražiti iskupljenje, baš kao i mi. Nadam se da ćemo na kraju biti zadovoljniji od njih, rekao je trener Tomislav Radotić.